Aanschrijvingsbrief zorginstellingen is vertraagd

Door problemen met de levering van het drukwerk ontvangen de zorginstellingen de aanschrijvingsbrief Jaarverantwoording Zorg na 1 januari 2014. De verwachting is dat de brief uiterlijk 15 januari 2014 in uw bezit is. U kunt de digitale versie van de aanschrijvingsbrief wel inzien Digitale versie van de aanschrijvingsbrief.

DigiMV wel beschikbaar

Aanleverportaal DigiMV is wel op 1 januari 2014 beschikbaar, ga na 1 januari 2014 Naar DigiMV

Opvragen DigiMV-code

Als u op 1 januari 2014 wilt beginnen met het invoeren van uw jaarverantwoordingsgegevens in DigiMV, dan kunt u door een lid van uw Raad van Bestuur/Raad van Toezicht of een andere daartoe gemandateerde medewerker uw DigiMV-code bij het CIBG opvragen.

Stuur hiervoor een e-mail naar jaardocumentmv@minvws.nl. Zij sturen u dan zo snel mogelijk uw code toe. De DigiMV-code heeft u eenmalig nodig bij het inloggen in DigiMV met uw eHerkenningsmiddel 2+.

Heeft u vragen over de jaarverslaggeving zorginstellingen of wilt u het opstellen van de jaarrekening uitbesteden, dan helpen wij u graag. U kunt met ons contact opnemen per email info@adfinadvies.nl, per telefoon op 075 616 74 87 of mobiel op 0651 18 06 52 of met het contactformulier.